Proiectul ”Diversificarea activității prin producție de echipamente IT inovatoare”, cod MySMIS 107143, finanțat prin Programul Operațional Regional 2014-2020 este implementat de către SC SCIT TEHNOLOGY SRL.
Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.

Cautare Avansata

 
(0 item) - 0,00 RON

Nu ai niciun produs în coş.

BGA CHIP ATI AMD RADEON IGP 216-0774007 BRAND NEW | GARANTIE

BGA CHIP ATI AMD RADEON IGP 216-0774007 BRAND NEW | GARANTIE

Disponibilitate: La comanda

 

191,76 RON

 

SAU

Etichete produse

Folosiţi spaţii pentru a separa etichete. Folosiţi ghilimele simple (') pentru fraze.

Detalii

Chip-urile comercializate de firma noastra sunt de calitate excelenta si au provenienta verificata. Oferim garantie pentru orice chip "brand new", timp de 3 luni. Conditia acordarii garantiei esta ca orice chip sa fi fost montat de un service autorizat BGA Reballing Romania.

Imaginile sunt cu caracter informativ. Va rugam luati in calcul posibiitatea ca chip-ul livrat sa nu fie identic cu cel din imagine.

Clientii vor intelege faptul ca preturile la Chip-uri BGA variaza foarte mult la furnizori, uneori chiar de la o zi la alta. In caz ca pretul s-a modificat semnificativ, ne rezervam dreptul de a micsora sau mari pretul in functie de variatia pretului la furnizor.

Comanda minima pentru un chip este de 100 lei, indiferent de valoarea totala a facturii. De exemplu pentru un cip de 20 lei, clientul va achizitiona minimum 5 bucati. Cei care doresc sa cumpere cantitati mai mici, sunt rugati sa se adreseze cu incredere partenerilor verificati.

Chip-urile care sunt pe stoc se vor livra in termen de 24H lucratoare. Celelalte intr-un termen 10 - 45 zile, in functie de momentul importului programat. Pentru urgente, clientul va achita o parte din costul transportului cu DHL in regim de urgenta, care poate varia intre 1-30 USD pe comanda (nu pe chip). Transportul in regim de urgenta dureaza 10 zile (incluzand formalitatile vamale).

Avem si chip-uri Second Hand sau Refurbished. In general pretul acestora este 30% din pretul chip-ului nou. Un chip second-hand demontat la cererea clientului de pe o placa de baza nu poate avea un pret sub 50 lei, indiferent de valoarea de "nou" a acestuia.

Aducem pe comanda aproape orice chip. Daca nu il gasesti in magazinul nostru, intreaba-ne.

Disponibilitate La comanda
Producator Alti Producatori
Garantie 3 Luni
  1. cip nou calitate garantata Recenzie de deea interactiv service srl
    Pret
    Grad de multumire in general
    Calitate

    montat, testat,multimit de produs (Postat în 10.11.2014)


Scrie propriul review

Produs: BGA CHIP ATI AMD RADEON IGP 216-0774007 BRAND NEW | GARANTIE

Cum notezi acest produs? *

  1 * 2 ** 3 *** 4 **** 5 *****
Grad de multumire in general
Calitate
Pret