Proiectul ”Diversificarea activității prin producție de echipamente IT inovatoare”, cod MySMIS 107143, finanțat prin Programul Operațional Regional 2014-2020 este implementat de către SC SCIT TEHNOLOGY SRL.
Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.

Cautare Avansata

 
(0 item) - 0,00 RON

Nu ai niciun produs în coş.

Cipuri BGA SMD SMT

Comercializam toata gama de cipuri BGA (northbridge, southbridge, procesoare, video chip, power management, memorii, alte integrate dedicate) si surface mounted (SMD, SMT, SMA, SMC, SMP, SME, MLP).

Produsele de mai jos sunt enumerate nelimitativ. Daca doresti un cip care nu este listat, te rugam sa ne scri prin intermediul formularului de contact.

OFERIM GARANTIE 3 luni pentru orice cip. Singura conditie pentru acordarea garantiei este ca montajul sa fie realizat de un partener autorizat. Lista partenerilor o poti gasi aici. Cipurile SH sau refurbished au garantie o luna.

Comercializam si cipuri din dezmembrari, insa datorita timpului necesar pentru cautarea si pregatirea acestora pretul nu poate fi mai mic de 25 LEI chiar daca pretul unuia nou pe comanda se poate situa sub aceasta valoare. Cipurile BGA second hand se vand fara bilute. Pentru punerea bilutelor BGA se achita 50 lei suplimentar. Pentru urgente de acest fel, te rog sa ne contactezi.

 

Produse 1 până la 18 din 232 total

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
 

Produse 1 până la 18 din 232 total

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5