Proiectul ”Diversificarea activității prin producție de echipamente IT inovatoare”, cod MySMIS 107143, finanțat prin Programul Operațional Regional 2014-2020 este implementat de către SC SCIT TEHNOLOGY SRL.
Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.

Cautare Avansata

 
(0 item) - 0,00 RON

Nu ai niciun produs în coş.

Reballing & Rework

In momentul de fata avem cea mai cuprinzatoare oferta de pe piata echipamentelor de reballing si rework din Romania, fiind distribuitorii catorva zeci de producatori consacrati pentru produse si echipamente pentru rework si reballing, din care amintim: Jovy, Scotle, Zhuomao, Achi, Shuttle Star, Aoyue, Atten, Bauer, FSE, Fundar, Hantek, Honton, Kada, LY BGA, Mastech, Puhui, Saike, SmartPro, SuperPro, Top, VGT, Wellon, W-Kidi.

Furnizam solutii complete, la cheie, pentru orice service IT. Pentru echipamentele furnizate oferim servicii complete: de la instalare pana la trainingul aferent, cat si reparatii in garantie si postgarantie. De asemenea, oferim gama completa de accesorii, consumabile si componente reballing&rework aferente echipamentelor comercializate.