Proiectul ”Diversificarea activității prin producție de echipamente IT inovatoare”, cod MySMIS 107143, finanțat prin Programul Operațional Regional 2014-2020 este implementat de către SC SCIT TEHNOLOGY SRL.
Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.

Cautare Avansata

 
(0 item) - 0,00 RON

Nu ai niciun produs în coş.

 

7 Produs(e)

Noua statie configurabila IR PRO SC V6 USB

joi, 2 ianuarie 2014 11:30:32 Europe/Bucharest

Din 1 ianuarie 2014, BGA Reballing Romania adauga in portofoliul de produse proprii noua IR PRO SC V6, configurabila.

Datorita pretului scazut, dar si preheat-ului generos, IR PRO SC este poate una din cele mai vandute statii de reballing din lume. Ne-am gandit sa o oferim clientilor nostri in mult asteptata varianta configurabila, in asa fel incat fiecare sa si-o comande in functie de necesitatile proprii, dar cu multe imbunatatiri si accesorii suplimentare.

Am adaugat astfel un port USB pentru crearea rapida si facila a profilelor precum si urmarirea proceselor in timp real pe PC, capetele interschimbabile CHX Tube, Dark IR si Hot Air, Elstein Germania, dar si posibilitatea clientului sa comande preheat Elstein Germania sau sistem de urmarire CCD in timp real a procesului de rework (include monitor si brat reglabil).

Detalii Tehnice

Putere totala maxima

4200W

Voltaj

AC220V / AC110V(optional)

Incalzire superioara

250W/ 400W/450W

Incalzire inferioara

 Hot air la 800W si IR la 2300w

Optional plate-uri germane ELSTEIN de 2500W

Dimensiune

530mm*500mm*500mm

Greutate

20 KG

Controlul temperaturii

Termocupla de tipul K de inalta precizie, cu control closed loop

Pozitionare PCB

Caneluri in V, suportul PCB poate fi ajustat pe axele X si Y

Dimensiune PCB

Max: 40mm*40mm Max: 360mm*350mm

Domeniu de aplicatie

BGA,PBGA,CBGA,CFP,CPU,CSP in leaded&lead free


0 Comentarii | Posted in Info By samy balasa

Distribuitor autorizat Wellon

vineri, 6 decembrie 2013 15:10:21 Europe/Bucharest

Avem placerea de a va anunta ca BGA Reballing Romania a devenit distribuitor autorizat WELLON - programatoare universale pentru memorii.

The Tianjin Weilei Technology Ltd. a fost infiintata in anul 1998 si este specializat in programatoare de memorii. Wellon pune mare accent pe calitate si stabilitatea programatoarelor fabricate. De aceea, inainte de a parasi fabrica, fiecare produs este supus unui test de 24 de ore.

Circuite integrate suportate sunt EEPROM , memorie flash , PLD , CPLD , si dispozitive de MCU. Unele din programatoarele Wellon suporta deasemenea si programare JTAG. Wellon ofera suport si upgrade regulat prin intermediul distribuitorului BGA Reballing Romania

De asemenea, gratie negocierilor purtate pentru voi, doar in Romania se asigura o garantie de 3 ani pentru orice programator Wellon.

Ai aici link la pagina de produse wellon

Comentarii | Posted in Info By samy balasa

Gata asteptarea

duminică, 17 februarie 2013 15:02:01 Europe/Bucharest

Asa cum ap promis, va prezentam nu una, ci trei statii de reballing produse pe baza recomandarilor noastre. Special pentru BGA Reballing Romania.

Click aici pentru a le vedea.

Vorbim de o noutate absoluta pe piata europeana de statii de reballing: STATIILE CONFIGURABILE.

1. De ce sa folosim CHX Tube: Incalzirea este mai lenta si protejeaza astfel cipurile sensibile. CHX Tube are numai 250W in loc de 400W cat are Dark IR. Intrucat nu foloseste plate-uri ceramice, CHX Tube nu are inertie termica. Se comporta similar statiilor Puhui T890, Jovy RE-7500 sau RE-8500

2. De ce sa folosim Preheatul German ELSTEIN: Incalzirea este controlata mai bine, inertia termica este mai mica, si riscul curbarii placilor se diminueaza. De asemenea, sticla protejeaza plate-urile, da un aspect profesional echipamentului, iar caldura radiaza uniform

Motive pentru a achizitiona o statie configurabila de la BGA REBALLING ROMANIA

1. Aceste statii sunt disponibile doar la noi

2. Optiunile asigura posibilitatea utilizatorului de a lucra cu orice tip de cipuri, maximizand calitatea lucrarii si minimizand riscul de esec

3. Ne asiguram pentru tine ca producatorul foloseste componente de calitate si nu face economie de piese pentru a obtine un cost mai mic, intrucat aceste statii sunt produse pe baza cererii noastre exacte.

Comentarii | Posted in Info By samy balasa

In curand - Surprize mari

joi, 6 decembrie 2012 20:52:57 Europe/Bucharest

Urmareste-ne. Foarte curand va vom prezenta prima statie de reballing produsa pe baza recomandarilor noastre. Special pentru BGA Reballing Romania.

in curand

Comentarii | Posted in Info By samy balasa

Colaborare noua - VGT Science and Technology

luni, 17 septembrie 2012 21:55:15 Europe/Bucharest

VGT Science and Technology Co.,Ltd, este specializata in productia echipamentelor de curatare cu ultrasunete.

De mai multi ani, produsele companiei sunt cautate pentru gama larga de aplicare, cum ar fi : curatare ochelari, bijuterii, ceasuri si multe altele. Echipamentele se folosesc in industria petroliera, industria de prelucrare a minereului, medicina, universitati, service-uri electronice si auto, laboratoare de cercetare stiintifica si altele. Compania a obținut standardul de calitate ISO9000, deci garanteaza calitatea si performantele produselor.

Recomandam produsele VGT pentru curatarea placilor de baza oxidate sau murdare, a cipurilor BGA dupa operatiunea de reballing, tastaturilor si altor componente imposibil de curatat prin tehnologii standard, echipamentelor de lucru, precum si alte utilizari specifice in industrie, medicina sau studii stiintifice.

Colaborarea  SCIT TEHNOLOGY cu VGT a început în prima parte a anului 2012, in prezent noi fiind importatori unici in Romania.

Comentarii | Posted in Info By samy balasa

Importator Cipuri BGA de orice fel cu Garantie

luni, 20 august 2012 18:59:20 Europe/Bucharest

Comercializam toata gama de cipuri BGA (northbridge, southbridge, procesoare, video chip, power management, memorii, alte integrate dedicate) si surface mounted (SMD, SMT, SMA, SMC, SMP, SME, MLP).

Produsele de mai jos sunt enumerate nelimitativ. Daca doresti un cip care nu este listat, te rugam sa ne scri prin intermediul formularului de contact.

Toate cipurile BGA noi, se vand cu bilute ROHS si sigilate.

Pretul pentru un cip SH este in general cu 30% mai mic decat pretul cipurilor noi.

OFERIM GARANTIE 3 luni pentru orice cip. Singura conditie pentru acordarea garantiei este ca montajul sa fie realizat de un partener autorizat. Cipurile SH sau refurbished au garantie o luna.

Comercializam si cipuri din dezmembrari, insa datorita timpului necesar pentru cautarea si pregatirea acestora pretul nu poate fi mai mic de 5 usd chiar daca pretul unuia nou pe comanda se poate situa sub aceasta valoare. Cipurile BGA second hand se vand fara bilute. Pentru punerea bilutelor BGA se achita 50 lei suplimentar. Multe din cip-urile SH le avem pe stoc, deci e bine sa intrebi inainte de a comanda.

Comentarii | Posted in Info By samy balasa

Unic distribuitor Scotle in Romania

luni, 21 mai 2012 13:23:00 Europe/Bucharest

SCOTLE Technology a fost infiintata in anul 2006, în oraşul Shenzhen, China si este specializat in staţii de rework BGA si accesorii periferice


SCOTLE detine marca proprie pentru staţii de rework.

Foloseste materiale de înaltă calitate şi de precizie, avand rezultate in lucru de inalta performanta.

Acum ele sunt utilizate pe scară largă în mai mult de 80% in cazurile de rework BGA, cum ar fi telefoane mobile, calculatoare, laptop-uri, consolele de jocuri precum Wii, Xbox, PS3 .

Produsele SCOTLE sunt conforme cu normele de calitate ISO9001: 2000, a obţinut certificarea CE si sunt exportate in principal in Europa, America, Mexic, Brazilia, Australia, Africa de Sud şi Asia de Sud-Est, fiind foarte apreciate de catre clienti.

SCOTLE insistă întotdeauna pentru conceptul de a folosi tehnologie de vârf, oferind calitate superioară, orientată spre clienţi. Valorile lor de bază sunt : integritatea, inovaţia, cooperarea.

Incepand din 19 mai 2012, Scit Tehnology a devenit unic importator si distribuitor pentru Romania al producatorului de echipamente de reballing si rework - Scotle.

 scotle   scotle 

  ..... 

distribuitor autorizat scotle

scotle

Comentarii | Posted in Info By samy balasa
 

7 Produs(e)